Robbert

Brus

RoTaMi.com


ROTAMI_small

 

logo5_black

VR Bites.nl richt zich op iedereen die geïnteresseerd is in Virtual Reality. Het is de dagelijkse informatiebron op het gebied van nieuw, trends, games, reviews en je favoriete YouTube-video’s. Ruim 75 duizend bezoekers per maand weten VR Bites te vinden.

VR Bites.com aimes at anyone interested in Virtual Reality. It is the daily source of information for new trends, games, reviews and your favorite YouTube videos. VR Bites reaches over 75 thousand visitors a month.

 


 

DigiMama

DigiMama is een blog door moeders voor moeders die op een leuke manier hun ervaring als verse moeder delen. De ene dag geniet je en kan het geluk niet op, de andere dag kruip je je bed met de gedachte dat je er nooit meer uit wil komen. Herkenning en erkenning, maar ook leuke tips om mee te komen met de snel veranderende digitale wereld. HEt leukste buitenspeelgoed, wat zijn Amiibo’s, Skylanders of Pikachu’s en hoe zorg ik dat mijn kind veilig op YouTube kan.

digimam


Classic2Small

ClassicGamer is een website voor fans van klassieke video games. Hier kun je terecht voor een ouderwetse gameplay van Super Mario, Space Invaders en Sonic the Hedgehog. Voor ClassicGamer ben ik opzoek naar enthousiaste retrogamers die hun video’s willen delen en leuke artikelen willen schrijven. Heb je interesse stuur een e-mail naar robbert@rotami.com.

classicgamernlfjgfkhfk


Toekomst

Voor RoTaMi heb ik meer plannen, maar dat kan ik niet alleen. Ik ben opzoek naar een betrouwbaar team dat samen met mij een paar geweldige websites wil bouwen. Een aantal domeinen die nog in de wacht staan: SocialGamer, DevelopersUpdate, PC Zone, vr-mazagine en DIGIfan. Stuur mij gerust een e-mail met vragen.